Tårsvej 12
9870 Sindal

+45 61 79 51 67
info@sgdesign.dk

 

Kristensenvin ville have en hjemmeside med integreret webshop der var nem at håndtere, samt med integration af Pakkelabels. Løsningen blev Joomla 3.8 med integration af OpenCart med MobilePay som betalingsmulighed.

Besøg Kristensenvin

nordenssalg

 

Nordens Brændesalg havde et ønske om en ny hjemmeside med webshop, hvor de selv havde fuld kontrol over siden, i stedet for deres daværende løsning. Løsningen faldt på Joomla 3 samt Hikashop som webshop, med betalingsløsning fra E-Pay.

Besøg Nordens Brændesalg.

 

dorthehoppe

Klinisk sexolog Dorthe Hoppe var ude efter en ny hjemmeside der ikke ville sætte nogen grænser for hvad man kan og vil med en hjemmeside og interakte med sine besøgende.

Jeg fortalte at lige netop det er 's styrke, der er nemlig ingen grænser for hvad man kan!

Besøg Siden!

nsk

Klubben var ude efter et nyt design hvor de i større grad selv kunne redigere indhold, have aktivitetskalender, medlemsområde, samt uploade billeder.

 

Siden er bygget op omkring CMS systemet .

 

Besøg siden!

 
 

cafebispetorv

Café Bispetorv i Hjørring havde haft uønsket besøg og var derfor blevet smittet med Malware, jeg fik opgaven at fjerne det. I samme omgang opdaterede jeg siden fra Joomla 1.5 til nyeste og sikreste version 2.5

Besøg Siden.

privat

Privatboligen.dk et et målrettet medie der udsendes 4 gange årligt i bladform til bestyrelser for ca. 6000 andelsbolig- og ejerlejlighedsforeninger i Danmark, eller sagt på en anden måde til ca. 6000 beslutningstagende bestyrelser for omkring 250.000 boliger.

De var interesseret i en internet portal til deres kunder også og den opgave løste jeg for dem i samarbejde med deres grafiker Grafikeren.nu!

Besøg Privatboligen.dk.

 

 

Frederikshavn dykkerklub Annabang ville have en ny hjemmeside da deres gamle ikke fungerede optimalt længere. Løsningen blev Joomla med integration af aktivitetskalender for medlemmer og fotogalleri.

Besøg Dybro-yoga.dk.

mettejensen

Psykoterapeut Mette Jensen.

 

Besøg Siden!

ulvene

 

UlveneMC trængte til at få opdateret deres hjemmeside fra Joomla 1.5 til nyere og mere sikker version 2.5, og fik samtidig opdateret deres design på siden.

Besøg UlveneMC.dk.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner
Kategori: